Mal boligen, inden den skal sælges

Boligsalget kan optimeres på mange måder. En klar vinder vil altid være at at give rummene en gang sminke, så de fremstår så friske og pæne som muligt. Denne sminke er selvfølgelig intet ringere end maling.  

Det tager ikke mange timer for dig og din lille familie, før I har malet hele boligen. Til gengæld øger det prisen for køberens engagement betydeligt, hvilket selvfølgelig er i din fortjeneste.  

Vis boligen fra sin bedste side 

Din bolig er ikke bare nogle vægge og rum, placeret i en bygning. Den har en smuk sammenhæng, en unik atmosfære. Derfor vil boligen heller aldrig tage sig ens ud. Noget du kender fra dagligdagen i huset. 

Nogle dage er den frisk og veloplagt. Andre dage ser boligen en smule trist ud. Den er mørk grundet den overdækkede himmel. Den ser trist og en smule rodet ud. Sådan skal boligen ikke tage sig ud, når køberne kommer.  

Det er de helt små ting, der betyder noget, når køberen kommer. Der skal du male boligen, inden de kommer. Vælg selv den maling, du mener, boligen trænger til. Du behøver ikke købe en virkelig billig maling, hvis du nu skal imponere køberen.  

Malerjob over weekenden 

I kan male boligen over en weekend. Hvis man har bare minimal forstad på at male, bliver boligen hurtigt dækket med den klæbrige masse.  

Start med at fjerne møbler og andet fra rummene. Læg så papir ud på gulvet. Alle stikkontakter skal tapes ind. Og begynd så at male.  

Hvis I får samlet et lille hold sammen, kan det gøre virkelig hurtigt. Husk at åbne vinduer og døre op, så der kommer rigelig med gennemtræk. Malerhjernen hjælper jeg ikke ligefrem langt med malerjobbet. Hovedet skal gerne være rimelig klar og fokuseret, så I ikke rammer forkert og generelt bliver inden for malertapen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *