Har du styr på snerydningen på arbejdspladsen?

Har din arbejdsplads et udendørsareal, så er det også vigtigt for dig at sørge for snerydning. Det er nemlig vigtigt at du sørger for, at der ikke er nogen der kommer til skade, når de færdes på matriklen.

Det er ikke kommunens ansvar at snerydde din arbejdsplads

Kommunerne sørger kun for at snerydde på kommunens områder. Mange tror at det også må gælde fortovet foran din arbejdsplads, men det er desværre ikke sådan det er. Derfor bør du sikre at dig, at der er helt styr på hvad der skal gøres når den første sne vælter ned fra skyerne igen.

Du kan få en god pris på snerydning online. Det tager ikke lang tid for dig at få et uforpligtende tilbud fra Snevagten A/S. Det eneste du skal gøre, er at udfylde dine kontaktoplysninger inde på deres hjemmesides kontaktformular. Når du har sendt det afsted, vil du blive kontaktet af virksomheden, der får klarlagt hvad opgaven går ud på, og derefter vil de sende dig en god pris på snerydning.

Sørg for at ingen kommer til skade i sneen. Foto: Unsplash

Priser der næsten er for gode til at være sande

Når du modtager deres tilbud på snerydning, kan du selv mærke efter om det er noget du ønsker eller ej. Det kan nogle gange virke for godt til at være sandt, når prisen er i bund, men der ligger en forklaring på, hvordan de kan gøre det så meget billigere i forhold til mindre entreprenørvirksomheder.

Ved Snevagten A/S er din snerydder udstyret med de rette maskiner og det rette udstyr. Det vil gøre arbejdsprocessen hurtig og men stadig effektiv, og du vil derfor spare penge på den tid der skal bruges. Hvis virksomheden oveni har andre matrikler der ønsker snerydning hos dem, er der pludselig endnu større fordele, fordi maskinerne allerede er i dit område.

Ønsker du ikke tilbuddet har du ikke bundet dig til noget, andet end din egen sneskovl der skal svinges rundt, når der kommer sne igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *