Hvad skal du gøre for at blive set i søgefeltet?

Når man har foden inde i businessverden, så ved man med sikkerhed at internettet er et af de allermest essentielle elementer når det kommer til markedsføring. Mange mennesker har en stor del af deres daglige gang på internettet, og der er af samme grund mange potentielle kunder at hente på nettet. Lige meget hvad du foretager dig af business, og hvor stort et niveau du opererer på, så er det godt at vide noget om nettet.

Sådan bliver dit firma venner med Google

Hvis man for eksempel har en webbutik, så er Google et af de største fokuspunkter som man skal have for at generere trafik til shoppen. Der er rigtig mange webbutikker, så det handler om at optimere sin hjemmeside så godt som man overhovedet kan. Det handler om at bruge tekster som er relevante for butikkens niche, og som får søgemaskinen til at give dig en højere prioritering i søgefeltet. Hvis du sælger shampoo, så handler det om at ramme de søgeord som folk generelt søger på, når de vil købe netop denne slags produkter. Prøv for eksempel ’billig økologisk shampoo,’ hvis dette som eksempel er din niche.  

Gør det selv eller spørg en prof om Lokal SEO

Man kan sagtens sætte sig ind i mange af de SEO-relaterede ting, og endda udføre en god del af SEO-arbejdet selv. Det kan dog også være værdifuldt at få lavet god og lokal SEO af et professionelt SEO-bureau. Lokal SEO betyder, at man gør brug af søgeord som er relevante for et firmas lokale område. Så for eksempel, hvis dit firma er baseret i Tønder, så ville det være naturligt at bruge selve bynavnet som søgeord på din hjemmesides tekster. Lær nogle ting selv, og få eventuelt af et professionelt firma, og tiltræk mere trafik til din side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *