Få længere batterilevetid på din iPhone

Der er heldigvis meget du selv kan gøre, for at få længere levetid på din iPhone. Især, når det kommer til batteriet. Det er nemlig det, der bliver først slidt, og det kan være et stort irritationsmoment for mange. Her skal vi kigge lidt nærmere på. hvordan du kan forlænge levetiden på din iPhones batteri – det er måske ikke så besværligt som du tror.

Skal batteriet skiftes?

Hvis du har prøvet alle de tips vi vil give dig under, og din iPhone og batteriet er for gammelt, så kan det være du skal have fat i en iPhone reparatør, der kan sikre, at din telefon får et nyt, velfungerende batteri.

Når vi får vores iPhone, så fungerer stort set batteriet helt fantastisk, men så går det nedad bakke efter hvert. Det er fordi det bliver slidt af de mange opladninger, og vi bruger generelt meget strøm på vores telefon. Der er dog heldigvis nogle tricks man kan prøve af, inden man vælger at skifte batteriet helt ud.

Prøv dette for at forlænge batteritid

Hvis din iPhone mister strøm, så er der et par ting du kan prøve inden. Der er nemlig muligt at bruge mindre strøm, bare ved at ændre nogle få ting på din telefon.

Du kan først og fremmest prøve at få lysstyrken ned på din telefon. Mange af os bruger telefonen med alt for høj lysstyrke på, og det er slet ikke nødvendigt for at den skal fungere godt, og du skal kunne se noget. Derfor kan du først og fremmest prøve at hive denne lidt ned.

Du kan også prøve det, der hedder energibesparende modus. Da finder din iPhone selv ud af, hvor den kan spare, så du ikke bruger for meget strøm. Der er mange måder at spare strøm på din telefon, og du bruger mest sandsynligt en hel del strøm, som du slet ikke er klar over.

Derfor er det også en god ide at undersøge, hvilke apps, der bruger meget strøm. Det kan for eksempel være apps, der bruger GPS (også uden at du er klar over at den er slået til), også når appen ikke er i brug. Det kan være svært at regne ud, men det er nemt at finde ud af. Du går bare ind på indstillinger i din telefon, og så kan du se, hvor der er slået lokations-instillinger til. Her kan du også bestemme, hvilke apps, der får lov til at køre, når appen er i brug og hvilke, der ikke må.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *