Hvordan kan du lærer at overføre kontakter fra Samsung til Samsung?

Har du en Samsung telefon og har du netop købt dig en ny Samsung telefon? Så står du formentlig i den situation at du gerne vil lære hvordan du overfører dine kontakter fra den gamle Samsung til den nye.

Læs med her og se hvordan du nemt kan overføre kontakter fra Samsung til Samsung uden at det behøver at tage dig voldsomt langt tid.

Find ledningerne frem

Ofte er der en mulighed for at kunne overføre kontakter fra en mobil til en anden ved simpelthen at benytte sig af nogle kabler, som kan koble de to telefoner sammen. Det er såmænd lige meget, hvilket mærke det drejer sig om inden for telefoner, så længe man har et kabel, der kan forbinde de to enheder.

Ens kontaktliste er såmænd blot en samling af små filer med data, og disse filer kan man ofte sende lynhurtigt gennem kablet. Det er på samme måde, som man for eksempel kan sende mange billeder eller videoer ad gangen fra én enhed til en anden.

Trådløs mulighed

Alt efter hvor moderne og teknologisk ’stærk’ dine to Samsung telefoner er, så kan man af og til også sende sine kontakter på en trådløs måde via Bluetooth. Det er nogle gange en mulighed som ens nye Samsung mobil selv tilbyder at gå i gang med, når den starter op første gang.

Men andre gange skal man selv ind og ride i indstillingerne for at påbegynde denne proces. Du kan læse dig til på nettet, hvordan du starter denne proces med at overføre kontakter fra en Samsung til en anden Samsung telefon via Bluetooth. Ofte er processen meget nemmere, end man skulle tro, og bagefter har du alle dine kontakter fra den tidligere Samsung kodet ind på den nye.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *