Flere vælger at få repareret deres iPhone

De fleste har prøvet det. Telefonen tabes og glasset går i stykker. Eller også går andre dele af mobiltelefonen i stykker på den ene eller anden vis. Vi lever i en tid hvor flere og flere går op i både miljøet og egen privatøkonomi. Derfor er der også flere og flere der vælger at reparere deres gamle iPhones, fremfor at købe nyt hele tiden. Og det er faktisk godt for både miljøet og pengepungen.

iPhone er den mest populære mobil i Danmark

I Danmark er det klart Apples iPhone-serie der er den mest populære mobiltelefon. Ifølge Avisen.dk er det faktisk hele 49% der foretrækker iPhone, hvorimod Samsung der ligger nummer to kun foretrækkes af 24%. Det er en markant forskel der illustrerer iPhones popularitet i Danmark. Det betyder dog også at det hovedsageligt er iPhones som repareres ude hos de mange iPhone reparatører rundt i landet. En iPhone kan nemlig ligeså vel som andre mobiltelefoner gå i stykker. Det kan være glasset flækker, at den ikke vil lade op længere, at der er softwareproblemer eller at batteriet bare trænger til at blive skiftet. Det hele kan løses af en faglig god iPhone reparatør.

En grøn trend giver flere reparationer

Danskerne er blevet vilde med at få repareret ting. Det er gået op for mange hvor stort et ressourcespild det er, at blot købe nyt og smide det gamle ud hver gang der opstår et problem eller noget går i stykker. Og flere har fået øjnene op for at det i mange tilfælde kan betale sig på pengepungen at reparere den ødelagte iPhone. Det medfører altså en masse fordele for klimaet, men også folks pengepung.
Ligeledes har Apple sidste år ændret holdning til reparationer og gjort det klart at det skal være lettere at få repareret iPhones’ enkelte dele og komponenter, fremfor blot at få udskiftet til en ny telefon som var den gamle procedure. Apple er også begyndt at åbne op for at iPhone reparatører som ikke er Apple-certificerede kan købe deres originale dele, fremfor at være afhængige af uofficielle dele (såsom et batteri der er lavet af et andet firma). Det øger kvaliteten og levetiden på de pågældende iPhones i rigtig mange tilfælde.

iPhone 4 reparation
En iPhone 4 med ødelagt skærm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *