Overvejer du en damper?

E-cigaretter, dampere eller e-smøger, som de også kaldes i folkemunde, er blevet et hit i den seneste tid – og det er derfor også blevet en cigaret, som man ofte møder i gadebilledet. En el smøg er en smart cigaret, som du helt selv kan justere i styrke og smag, præcis som du ønsker. 

Hvordan fungerer en e-cigaret?

Den elektriske cigaret består af et batteri, en tank og en coil, som også kaldes en brænder. Batteriet kan genoplades således, at du bruger den samme e-cigaret igen og igen. Når batteriet er tømt, blinker en lampen og så skal den en tur i opladeren.

Tanken er den enhed, hvor du hælder e-væsken på, det er også heri at cigarettens coil sidder. Coilens funktion er at fordampe e-væsken, når du tænder e-cigaretten og trækker dampen ind i munden og ned i lungerne.

Et alternativ til traditionel rygning

Er du ryger, og har du måske et ønske om helt at stoppe med at ryge, eller om ikke at ryge helt så meget? Måske er det blevet en dyr daglig omkostning, som du gerne vil gøre lidt billigere? E-cigaretter er et godt alternativ, både hvis du blot ønsker at prøve noget nyt, eller hvis du vil skære ned på de traditionelle cigaretter.

Er du derfor ude efter at finde et billigere alternativ til dine cigaretter, så kan du faktisk spare op til 80% ved at skifte til en el smøg. Og så kan de på samme tid også være med til at gøre rygningen lidt sjovere. 

Vælg en el-cigaret, der passer til dig 

El-cigaretten eller damperen fås i mange forskellige flotte farver, med mere neutrale farver og med forskellige batteristørrelser. El cigaretter er skabt til at give dig en god rygeoplevelse, men modsat almindelige cigaretter indeholder disse ikke de mange kemiske stoffer, som både kan være giftige og kræftfremkaldende. 

Smagsvarianter til enhver

En af fordelene ved at vælge at dampe frem for rygning af tobak er, at der er langt flere smagsvarianter, som du kan vælge imellem. Hvad en en frisk frugtsmag som hindbær, æble eller jordbær? Du finder naturligvis også mere traditionelle smage som menthol og klassisk tobakssmag. Er du vild med kaffe eller chokolade? Prøv det i din e-cigaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *