E-learning i en Corona-tid

På bare få uger har verden ændret sig markant. Ingenting er som de plejer, og dette har tvunget folk til at tænke i nye baner. Blandt andet har elektronikken for alvor vist sit værd, når man skal kommunikere med folk uden at mødes fysisk. E-learning er for eksempel én af de ting, der er til stor gavn under corona-krisen. 

Hvad er e-learning?

E-learning betyder i den simpleste forstand, at du får distribueret en eller anden form for læring over et elektronisk device. Typisk vil der altså være tale om noget indhold, som du får sendt ud på din computer. Dette kan være noget så simpelt som en tekst, der skal læses, men i mange tilfælde kan man opleve, at folk er mere kreative med deres e-learning kurser. Få mere at vide om e-learning her.

Teknologien indeholder et væld af forskellige funktioner, og dette kan udnyttes, når der skal laves e-learning kurser. For eksempel er det muligt at gøre brug af spændende grafik eller at gøre undervisningen mere interaktiv, hvor der skal svares på spørgsmål. Dette er en måde, hvorpå man kan sikre, at læringen sidder bedre fast hos elever og medarbejdere. 

En god e-learning platform

Hvis du skal administrere e-learning for en gruppe af mennesker, er det smart at have en god e-learning platform, som du kan arbejde ud fra. På den måde bliver det nemlig langt nemmere for dig at uddele de relevante kurser. En e-learning platform vil ofte indeholde en række af smarte funktioner, som både brugere og administrator kan få glæde af. 

Står du for administreringen af de forskellige e-learning kurser, kan du blandt andet se, hvor langt de forskellige brugere er kommet i deres læring. Således er det muligt at sende nye kurser, eller at sende beskeder til dem, der er kommet bagud. Visse platforme fungerer desuden på mobilen. Dette betyder, at du kan klare administreringen af de forskellige kurser, mens du er på farten. 

Corona-tiden kan bruges til mere uddannelse

På rigtig mange arbejdspladser, har det været nødvendigt at tænke kreativt i disse tider. Da folk blev sendt hjem fra arbejdspladserne, var det for mange ikke længere muligt at løse deres vante opgaver. I en situation som denne er e-learning enormt brugbart. 

Gennem e-learning er det nemlig muligt at benyttet tiden væk fra arbejde til efteruddannelse. Gennem e-learning er det for eksempel muligt at fortælle om de nye sikkerhedsregler eller at fordybe sig i et område inden for sit fag. E-learning kræver i mange tilfælde blot, at man kan komme online, og dermed er det perfekt under corona-krisen. 

E-learning kan også bruges efter krisen

E-learning er naturligvis ideelt, nu hvor vi skal holde afstand, og det er svært at samle mange mennesker. Ikke desto mindre er e-learning også et fænomen, som man kan få stor glæde af, når vi vender tilbage til en mere normal hverdag. Det smarte ved e-learning er nemlig, at kurserne kan tages, når det passer ind i den enkelte medarbejders skema. Således behøver kurserne ikke at gå ud over virksomhedens samlede drift. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *