Konkurskarantæne; få hjælp til at komme videre

Er man blevet pålagt en sag om konkurskarantæne, så vil det unægtelig medføre en række bekymringer både for en selv og for mennesker omkring en. Hvad enten der er tale om en reel årsag til anklagen eller man føler sig forurettiget, så er det vigtigt at man får kyndig, juridisk hjælp til at komme videre.

Men hvorfor får man egentlig den slags karantæne? Og hvordan væbner man sig bedst imod konsekvenserne?

Undgå mangelfuld bogføring

Først og fremmest kan man sig at en konkurskarantæne altid vil være uønsket. Det er aldrig en fordel at man operere med en mangelfuld bogføring eller på nogen måde ikke følger de opstillede lovkrav på området.

Er man en del af ledelsen i en virksomhed, så bør man altid holde sig ajour med driften og til enhver tid sørge for at det hele gøres indenfor de rette rammer.

Til tider kan der opstå mangler i bogføringen, hvis man har travlt eller man ikke har de rette kompetencer til at indberette tallene på den korrekte måde. Her bør man altid sørge for at en kompetent person kan formå at løse opgaverne på en god og effektiv måde.

Kom videre fra karantænen

Bliver man dømt i en sag om konkurskarantæne, så vil det primært betyde at man bliver frataget retten til at deltage i ledelsen af et selskab eller en virksomhed. Denne karantæne varer som regel i 3 år, og kan derfor have stor konsekvenser for ens karriere og generelle erhvervsliv.

Hele processen i forbindelse med anklagen, retssagen og dommen kan være svær at forstå og følge med. Netop derfor kan det være tilfredsstillende og stressnedsættende hvis man rådfører sig med en kompetent advokat, der på professionel og kyndig vis kan hjælpe en igennem processen trin for trin.

En advokat med erfaring på området kan hjælpe en videre uden at man begår store fejltrin eller der opstår komplikationer i processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *