Brug KBH som et andet sted

For en uge siden var jeg lige en lille tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med nogle af mine bekendte.


Her blev jeg konstant passeret af folk på billige el løbehjul og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Til at starte med blev jeg noget a la en stram tante, og ville mest af alt helst bebrejde alle dem her, der lavede “unoder” i min verden. Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de egentlig.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg fandt faktisk ret nemt en app på min mobiltelefon som kunne bruges til nogle af de her elektriske løbehjul. Og rigtig nok man kunne bruge en rabatkode. Så jeg tog mobilen og søgte på rabatkode til CIRC, som var den app eller applikation jeg havde fået ind på min telefon.


Kort tid efter kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en oversigt over rabatter og bonusser, der var der også en del andre sjove kampagnekoder jeg kunne tage i brug. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Byen for dine stimuli

Ansporet af de unge mennesker så jeg mulighederne for oplevelser i byens rum i en radikalt anderledes form. Jeg fandt en parkeringsplads i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, hvilken jeg også havde været så smart at finde online. Derefter gik jeg videre til turens mål – nemlig en skaterpark! Hvad siger du så? Her var jeg så priviligeret at jeg kom til at prøve at være på inliners, som er en bestemt type af rulleskøjter. Men der er kun hjul på en række. Betegnelsen inliners referer faktisk til at hjulene står på en linie. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.


Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en en meter fra rampen, så var der ikke mere mod tilbage og jeg panikkede og resultatet var naturligvis at jeg styrtede.


Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge fyre der råbte på mig om jeg ikke kunne tænke mig at være med i deres spil da de ikke selv var nok til at starte en kamp. Det var i noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var et naturtalent til floorball og jeg tror, at fyrene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg spillede med dem. Målene blev i hvert fald ved med at gå i mod os men det var sjovt at prøve sportsgrenen floorball.

Jeg er blevet så inspireret, at jeg nu har sat mig for at prøve følgende: At sende pile med en af de der professionelle compound buer mod skydeskiver af den ene og anden slags, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, skyde med airsoft pistoler udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og sidst men ikke mindst at spille keglefodbold i Dragør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *