Foredragsholder Vibeke Hastrup er selvstændig terapeut

Når tiden er kommet til at vælge en foredragsholder, er der som udgangspunkt ingen tvivl om, at det mange gange er en udfordring for enhver at finde den rigtige. Det vil af samme årsag kunne betale sig at finde sin foredragsholder på nettet, hvor udvalget i dagens Danmark er størst. Det er altså sandt, som det er sagt, og jeg vil af samme årsag opfordre enhver til at opsøge udvalget af foredragsholdere på nettet, hvor man blandt andet vil kunne bestille Vibeke Hastrup til en fast lav pris. Det er altså for mange danskere for godt til at være sandt, da langt de fleste i dag kender til Vibeke Hastrup i et andet øjemed, da hun i flere år har været en af landets førende terapeuter indenfor familie opstilling, læs mere herinde. Hun har dog altid været på farten, og hun tilbyder altså fortsat systemisk opstilling til kriseramte familier rundt omkring i landet, samtidigt med at hun er begyndt som foredragsholder, så hun efter eget ønske kan ramme et brede publikum.

Vibeke Hastrup fungerer som foredragsholder og familie opstiller

Denne kvinde er altså i sandhed en mulighed, det praktisk talt kan betale sig at overveje, hvis man er på jagt efter en spændende og anderledes foredragsholder, der med garanti kan få sit publikum ud på kanten af sæderne. Det er altså sandt, som det er sagt, og jeg vil af samme årsag anbefale hendes foredrag til enhver, der mangler inspiration og energi i hverdagen, da hun for alvor tager fat i nogle hårde emner under hendes foredrag, der med garanti vil kunne komme en til gode i ens eget liv. Det er altså sandt, som det er sagt, og Vibeke Hastrup er derfor også allerede blevet en af landets mest efterspurgte foredragsholdere, og man vil altså kunne bestille hende som foredragsholder på tilbud online. Det er ligeledes en mulighed der er værd at opsøge, hvis man ønsker et foredrag spækket med informationer om terapiformen familie opstilling og livserfaringer, der blandt andet inkluderer et nervepirrende møde med John Lennon, der i bund og grund lagde fundamentet for et anderledes liv som foredragsholder og terapeut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *