Danmarks største udvalg af høretelefoner

Er man enten HiFi eller høretelefon-entusiast, eller blot er seriøs når det kommer til at få god lyd når man spiller spil på computeren, eller hører sin musik når man er på farten. Så er det rigtige sted at gå til http://headaudio.dk/, det er et af det bedste sted at handle høretelefoner og høretelefonforstærkere på nettet, i hvert fald når man taler danske webshops.

Headaudio handler kun om lyd og har specialiseret sig i høretelefoner. De fører de populæreste mærker som Grado, Beyerdynamic, UltraSone og mange flere. Deres udvalg strækker sig fra gode hovedtelefoner til den almindelige bruger i prisklassen 250-700 kroner, derefter bliver der kræset om teknik, kvalitet og design og fra 700 kr. ender man til sidst i det helt luksuriøse som en Ultrason Edition 10 til knap 15 000 kr.

Er man i gang med at købe et par gode høretelefoner og har lidt ekstra budget, kan man overveje at supplere dem med en hovedtelfonforstærker. En transportabel hovedtelefonforstærker kan med fordel benyttes hvis man bruger hører musik eller ser video via sin smartphone, tablet eller ipod. Det sparer på enhedens strømforbrug, og det kan være en fordel på eksempelvis rejser. Har du en PC eller bærbar med lavt eller decideret dårligt lyd output, så kan en staionær høretelefonforstærker give lyden et ekstra spark.

Begge dele, høretelefon som forstærker, finder du som nævnt hos http://headaudio.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *